Бета - Најмногу нови вести на една тема во последниве 18 часа

Новинарот и уредник на „Инфомакс“, Александар Митовски во текст објавен на порталот ја опишува прес-коференцијата која денеска ја одржа лидерот на СДСМ Зоран ...
| | прочитана: 325 | веќе видена

Анка Стоилковска е автор со автохтон цртачки и графички јазик и ликовна естетика, изградени со внатрешна енергија и чувство што не обврзува со почит. Нејзините ...
| | веќе видена