Околу 80.000 евра се наменети за идните пензионери кои се членови и на задолжителниот пензиски фонд сокој управува „Сава пензиски фонд“ кој пак за да ги оплоди ...
| | веќе видена

Заменикот на претсетседателот на Владата на Република Северна Македонија задолжен за економски прашања, координација на економските ресори и инвестиции, Фатмир ...
сите 3 | | | веќе видена

На наплатните станици во државава лани е остварен промет во износ од 3.274.387.335 денари (53.242.070 евра), информираат за МИА од Јавното претпријатие за ...
| | веќе видена

Автобуските линии од Скопје кон странство не се обновени во целост како пред пандемијата на коронавирусот. Фреквенцијата на патници е намалена, некои линии се ...
| | веќе видена