Условите за работа на театарските работници во штипскиот народен театар се катастрофални, без шминкер, со минимална техничка екипа, оценува Јован Ристовски, ...
| | веќе видена

Во Куманово се откажани сите културни настани, како и настани поврзани со одбележување на празникот Свети Трифун, поради прогласените Денови на жалост за ...
сите 2 | | | веќе видена