Тимот на заловувачи ќе интервнетира во оваа општина до крајот на месецов, по што ќе се продолжи и со другите реони во Скопје. Загрижува тоа што, уште во првата ...
| | веќе видена

 „На 24-ти март организираме една прекрасна вечера со ограничен број на гости и тоа не повеќе од 50 гости овојпат, бидејќи менито е малку покомлексно. Менито ...
| | веќе видена

Пејачката Ивона Јо одговараше на прашања на нејзините следбеници на Инстаграм. На прашањето длаи би прифатила диет со Влатко Лозаноски, Ивона даде потврден ...
| | веќе видена