Планинарење, пливање, рафтинг, качување по карпи, посета на пештери и многу други спортски активности се редовна викенд-шема на семејството Цветковиќ од ...
| | веќе видена

Владата на денешната седница беше разгледа и усвоi и Информацијата за статусот на проектот за изградба на железничка делница Крива Паланка-граница со Република ...
| | веќе видена