Денес се празнува Свети маченик Трифун, заштитник на градинарите и на лозарите.Момчето што на 17-годишна возраст со Божја помош ја излекува царската ќерка ...
сите 5 | | | прочитана: 3315 | веќе видена

Во рамки на проектот „Подигни ја својата свест, пријави корупција, биди одговорен”, поддржан од Агенцијата на САД за меѓународен развој – УСАИД, се одржа ...
сите 2 | | | веќе видена