Како да правите разлика помеѓу ковид и пролетните алергии?

Пролетта е убава, но исто така е и период од годината кога голем број од нас ги измачуваат сезонските алергии. Со ослободувањето на поленот од растенијата, ...
| | веќе видена | слични

Празниците се време кога претерано се јаде мрсна и тешко сварлива храна. Тогаш е зголемен ризикот од добивање на дијабетес тип 2. Имено, оваа болест се ...
| | веќе видена | слични

Повеќето луѓе не страдаат од недостаток, тој обично се јавува со нарушувања на апсорпцијата на хранливи материи од храната, како што се Кронова болест или ...
| | веќе видена | слични

Не се проблем само слатките, чоколадите, колачите и тортите, опасноста лежи во скриените шеќери кои се наоѓаат во повеќето индустриски производи. Нешто слатко ...
| | веќе видена | слични

Будењето среде ноќ и нападите на паника за одреден настан се честа појава кај луѓето. Но, штом се разбудиме наутро, оваа паника исчезнува и настанот ни изгледа ...
| | веќе видена | слични
повеќе

Останато

Во Полициската станица Бит Пазар денеска било пријавено дека три машки лица се обиделе да ја отворат предната врата и капијата на објектот на Општина Чаир, ...
сите 242 | | | веќе видена

Рускиот претседател Владимир Путин изјави дека Русија ќе продолжи да работи со партнерите за формирање мултиполарен светски поредок, како и дека се можни ...
сите 66 | | | веќе видена

Пратениците се избираат според пропорционалниот модел, при што местата се доделуваат по Донтовиот метод. Територијата на Македонија е поделена на шест изборни ...
сите 148 | | | веќе видена

Иронично, додека светот го прославуваше Светскиот ден на слободата на медиумите, израелската влада ги затвори канцелариите на Ал Џезира, со што на јавноста и ...
сите 95 | | | веќе видена

Вчера во 20.00 часот во СВР Скопје било пријавено дека на подрачјето на Шуто Оризари била пронајдена 14-годишната С.С. од село Петровец, скопско, извести МВР. ...
сите 271 | | | веќе видена
Сподели ја оваа вест на е-маил

Како да правите разлика помеѓу ковид и пролетните алергии?

Од:
До кого (е-маил):
Порака: