Социјалдемократскиот сојуз креира хаос и беззаконие во државата и во институциите. За Социјалдемократскиот сојуз не се важи ниту право, ниту закон, ниту пак ги ...
сите 5 | | | веќе видена

40 мигранти живеат во транзитните центри во Гевгелија и Табановце, а 15 бегалци бараат азил во Македонија. Од министерството за труд и социјална политика за ...
сите 3 | | | веќе видена

Иницијаторот за реформи во ВМРО-ДПМНЕ, Петар Богојески побара заминување на Никола Груевски од лидерската позиција зошто неговото останување ќе значи само ...
сите 6 | | | веќе видена

Виктор Петрушевски е назначен за нов директор на Акционерското друштво за аеродромски услуги „Аеродроми на Македонија“. Петрушевски претходно работеше во ...
сите 2 | | | веќе видена

Обвинителката Љиљана Спасовска времено ќе го заменува разрешениот Марко Зврлевски, додека не биде избран вршител на фунцијата до избор на нов јавен обивнител, ...
| | веќе видена

Вратете ни ги тротоарите!

Окупираните тротоари, неконтролираното градење, нерешениот паркинг простор и лошиот режим за дотур на роба, го направија маалото небезбедно за живеење. Дојди ...
 • Улица Антоние Грубишиќ, 1111 Скопје
 • 18:00:00 , 21 Авг, 2017 до 19:30:00 , 21 Авг, 2017
 • Во Одбрана на Дебар Маало
 • 273 доаѓаат, 381 можеби
 • Sonic Geometry - Капан Ан

  Armakeddon Festival и Active Meditation Music ви представува: Active Meditation Music журка на отворено во клуб Капан Ан! Промоција на новото издание на ...
 • Капан Ан - Скопје, Македонија
 • 23:00:00 , 25 Авг, 2017 до 06:00:00 , 26 Авг, 2017
 • Armakeddon Festival
 • 138 доаѓаат, 285 можеби
 • FIBA U16 Women's European Championship, Division B

  Women’s #FIBAU16Europe Division B will bring together 22 U16 European women’s teams vying to join Europe’s elite. The tournament will take place in Skopje, MKD ...
 • Skopje
 • 17:00:00 , 17 Авг, 2017 до 20:00:00 , 26 Авг, 2017
 • FIBA
 • 78 доаѓаат, 266 можеби


 • На 21 Август